2 Şubat 2013 Cumartesi

Mini Alışverişim :)

Bugün askerdeki erkek arkadaşıma göndermek için ufak tefek şeyler alma niyetiyle alışverişe çıktım. Sonuç: bir adet bot ve Watsons nimetleri :) Neyse artık sevdiceğime de bir daha ki çıktığımda alırım :) :)



*Glis Ultimate Repair Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi: Yazısı için tık tık :) Biter bitmez hemen yenisini aldım. Çok seviyorum

*Gliss Satin Relax Sıvı Saç Kremi: Buradaki "Bitenler" yazımda kendisinden biraz bahsetmiştim. Çok sevdiğim ve bittikçe tekrar tekrar aldığım bir ürün. Bununla ilgili detaylı bir post yapmalıyım hatta :)

* Gliss Ultimate Repair Sıvı Saç Kremi: Gliss ürünlerinde 3 Al 2 Öde kampanyası vardı. Bu nedenle diğer ürünleri alınca 1 ürün daha seçmem gerekti. Gliss'in şampuanlarını kullanmadığım, maskem henüz bitmediği ve bu serinin spreyini çok çok sevdiğim için bu ürünü denemeye karar verdim. Denedikten sonra yorumlarımı paylaşacağım :) Bakalım Satin Relax kadar başarılı mı?

* Palette Deluxe 6.0 Koyu Kumral: Bu boyanın daha önce 4.0 Kahve'sini kullandım, kumralı ilk defa deneyeceğim ama beni yanıltmayacağına eminim. Kahveyl ilk boyadığımda rengi çok çok koyu olsa da 2 yıkamada ürün kutusundaki renge dönmüştü. Saçlarımı yıpratmadı, matlaştırmadı. İçinden çıkan bakım yağı zaten mükemmel, saçlarımı yumuşacık yaptı. Geçen hafta arkadaşım "Boyalı olduğu halde saçların çok parlak." diyerek gönlümü fethetti :) Bu iltifatı  bakım yağına borçlu olduğumu düşünüyorum. 

Mini not : Buradaki alışverişimde Palette Natural Colors almıştım fakat kutunun içindeki boyanın 3.0 numara olduğunu görünce boyamadan geri verdim. Siz siz olun boyanızı kullanmadan önce numarasına bakın. Arada böyle yanlışlıklar oluyormuş ;)

* Duru Shine İnci: Kokusuna öldüğüm 2. duş jeli :) (1. Duru Gourmet Vişneli Turta :P )

* Watsons Islak Mendil: Parfümü çok çok ağır olan ıslak mendilleri sevmiyorum. Kokusu hafif şeftali kokusunu andırdığı için bu mendilleri çok seviyorum ve Watsons'a gittikçe alıyorum:)


* Bambi Bootie: Pasajın önünden geçerken iç sesimi dinleyerek içeri daldım ve vitrinde bu şirineyle göz göze geldim :) Daha önce de bu tarz bir bootie beğenmiştim fakat fiyatı yüksek olunca indirime gireceğini düşünerek almamıştım. Fiyatı görünce hemen bağrıma basarak kasaya yöneldim ve iradem için kendimi tebrik ettim:) I  Booties

Yazıyı bitirirken resimler için özür diliyorum:( Telefonumu geçen hafta kırdığım için görüntüler istediğim gibi değil malesef :/

Sevgilerrr 

3 yorum:

MsMelYas dedi ki...

Güle güle kullan hepsini.

Gurme Şirine dedi ki...

yeni ciiclerini güle güle kullan tatlım...
botlarını çok sevdim :)

O Benim Dünyam dedi ki...

Teşekkürler fıstıklar öperim sizii :* :)

Yorum Gönder

Teşekkürler :)