3 Ocak 2013 Perşembe

Bitenler


Merhabalarr :) Hayatımın en kötü 3 gününü geçirdikten sonra biraz toparlanınca zaman geçirmek adına odamı elden geçireyim dedim. Baya biten ürünüm varmış, 2 poşet çöp çıktı :) Bunlardan bazılarını (paylaşmaya değer onları) sizinle paylaşmak istedim.

Down Under Natural's Nude Nemlendirici Şampuan: Son zamanlarda Paraben ve SLS içermeyen şampuanlara merak sardım fakat malesef ki hiç biri saçıma yaramadı. Nude de bunlardan biri. Şampuanı bir çok blogta görüp hakkında güzel yorumlar okuduğum için aldım ama benim kuru ve boyalı saçlarıma hiç mi hiç iyi gelmedi. Şampuanı kullanırken banyodan çıkınca saçlarım gıcır gıcır tertemiz oluyordu fakat 2 saat bile geçmeden diplerden yağlanmaya başlıyordu. Ve ilk defa bir şampuan bende kepeğe neden oldu. Nude serisinin diğer şampuanlarını kullanmayı düşünmüyorum. Her ürün herkeste aynı sonuçlara yol açmaz, ön yargılı yaklaşmayın ve deneyin derim belki sizin saçlarınıza çok çok iyi gelebilir.

Down Under Natural's Boyalı ve İşlem Görmüş Saçlar İçin Boya Terapisi: Bu şampuan da bana yaramadı malesef :( Saçlarımı yağlandırıp birbirine yapışmış gibi kötü bir görüntü verdi. Sadece 2 kez kullandım, atmamak için sulandırarak duş jeli niyetine kullandım. Kokusu çok güzel çünkü :)

Gliss Satin Relax Sıvı Saç Kremi: Çok seviyorum, daha bitmeden yenisini alıyorum :) Saçlarım ince telli ve aşırı elektrikleniyordu, duştan çıkınca ıslak saçlarıma bu ürünü uygulayıp havluya sarıyorum ve suyu iyice emilince tarıyorum. Sonuç: Yumuşacık, elektriklenmeyen ve taranırken daha az zarar görmüş saçlar :)

Otacı Lavanta Sabunu: Duş jeli kullanmadan önce doğal bir sabun kullanmazsam temizlendiğimi hissedemiyorum nedense :) Bu sabunu, Gratis'te kasiyer bayanın bunun deneme boyunu yanlışlıkla çantama
atması sonucu keşfettim ve bir daha da vazgeçemedim. Benim bacaklarım çok çabuk kurur ve pul pul olurdu ama bu sabun hem cildi kurutmuyor, hem de içindeki lavanta taneleri peeling etkisi yaratıyor.

Loreal Triple Active Day Dry and Sensitive Skin: İşteee benimmm vazgeçilmez nemlendiricim 
Cildim karma ve gözeneklidir. Sivilce problemim yok, kuru kısımlarda bazen pul pul dökülme oluyor nemlendirmezsem. Şuana kadar kullandığım nemlendiriciler ya cildime ağır geldi ya vıcık vıcık yağlı görünüm verdi ya da hiç bir işe yaramayıp kuruluğa engel olamadı. Ama Loreal'i yazın bile kullandım ve o kadar hafif ki terleyince vıcık vıcık akmadı. 50 yaşındaki annem bile gizli gizli kremimi kullanıyor, neymiş efendim kendi kremi ağır geliyormuş :)

Avon Gliserinli El Kremi: Pek de yorum yapmaya değer değil aslında, sıradan bir el kremi. Elleriniz çok çok kuru değilse iyi gelir ama aşırı kuruyan ellere tavsiye etmem. Yani bir Arko Klasik olamaz kendisi;) 

Şimdilik bu kadarr;) Çöpler atılınca baya eksiğim olduğunu fark ettim, bir kozmetik alışverişine çıksam fena olmaz sanki. Kazanıp da kaybettiğim çekilişi erken fark etseydim çok iyi olacaktı tüm ürünler ihtiyacım olan şeylerdi ama kısmet :/ 

2 yorum:

Gunseli S. dedi ki...

Merhaba, çekilişe katıldığın için çok teşekkürler! Bu akşam 9'da sonucu açıklıyorum, görüşmek üzere!

O Benim Dünyam dedi ki...

Mrb canım herkes gibi ben de sonucu heyecanla bekliyorum ;) :*

Yorum Gönder

Teşekkürler :)