5 Ocak 2015 Pazartesi

♥Yeni Hobim - Birbirinden Tatlı Nikah Şekerleri♥

Herkese Merhabalar,

Uzuuuuunca bir süre sonra kaldığım yerden sevgili minik blogumu yazmaya devam ediyorummm. Bu upuzun arada hızlıca sözlendim, nişanlandım ve evlendm :) Eşyaydı ev dizmeydi alışverişti derken bilgisayarıma dokunamadım. Ama artık son devam ediyom :)

Bu arada yeni yeni hobiler edindim. En sevdiğim ve geliştirip devam ettirmek istediğimse nikah şekerleri oldu. Kendi nikahımda şekerlerimi kendim yaptım. Hem çok beğenildiler hem de yaparken çok eğlendim. Şuanda numuneler hazırlıyorum, tamamlayınca burada da paylaşacağım.

Sevgiler :)

14 Şubat 2013 Perşembe

♥♥Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun♥♥



Sevmeyi bilen,sevginin değerini bilen herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun. Sevginizi göstermek için yalnız bir günü beklemeyin, her gününüz sevgiyle dolsun 


Sevgilimle ayrı geçen ilk 14 Şubatımız olduğu için biraz buruğum :( Seni çok özledimmm herşeyim günler hemen geçsin de gel aşkına artıkkk

6 Şubat 2013 Çarşamba

Nasli'nin Hediyeleri Geldiii ♥♥♥



Nasli'nin, blogunun 2. yılı şerefine düzenlediği çekilişte mini oje seti kazanmıştım. Set bugün elime ulaştı. Ojelerin renkleri, dokuları inanılmaz hoşuma gitti. Özellikle gri simli ve mavi şimdiden favorim oldu ♥ Fakat ojeleri tırnağımda çekemedim malesef, telefonumun görüntü kalitesi iyi olmadığı için sabah çekersem daha iyi olur diye düşündüm;) Nasli'ye tekrar çok çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda ojeler için özel bir post da yayınlayacağım.

Yeniden Mim'ledim :)



Bahçe dekor blogunun sevgili sahibesi beni Mim'lemişş, teşekkür edip ödülümü alıp sorulara geçmek istiyorum :))

1) Blog yazmak nereden aklınıza geldi ?
-Blog okumaktan inanılmaz zevk alıyorum. Bir ürünü kullanmadan önce 
kullanan kişilerden fikir almaktan, resimleri incelemekten, 
tanımadığım insanların yaşamlarını öğrenmekten, dekorasyon  fikirlerine göz atmaktan  çok hoşlanıyorum. "Ben neden yapmayayım ki?" diye hep düşünüyordum  fakat okulu bitirmek için harıl harıl çalıştığım için bloga yeterince zaman ayıramayacağımı düşünüyordum. 
Mezun olunca ilk iş kendi blogumun patroniçesi olmak oldu :)

2) Bloglarda okumayı en çok sevdiğiniz tarz nedir?
-Ürün yorumları ve resim ağırlıklı dekorasyon postlarını çok seviyorum ;)

3) Burcunuz nedir?
-Yengeç. Tam bir yengeç kadınıyım.

4) En sevdiğiniz 3 özelliğiniz?
-Merhametli, özverili ve samimi oluşum.

5) Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey?
-Hayalimdeki ülkelerden birine yerleşip hayatımı butik pasta ve kurabiye yaparak devam ettirmek :)

6) Aklınıza ilk gelen blogcu isimler?

7) Seni en çok mutlu eden şey? 
-Tabii ki de sevildiğimi bilmek :)

8) Hayatınızı özetleyen bir şarkı var mı? Varsa nedir?
-Bunu hiç düşünmemiştim o yüzden aklıma gelmedi :)

9) Tanışma fırsatın olsaydı kiminle tanışmak isterdin?
- Atatürk ve Marilyn Monroe. Ama malesef bu imkansız :( :( :(

10) Hangi zaman diliminde yaşamak isterdin?
-Şuan ki zaman diliminden memnunum:)

11) En sevdiğin mevsim?
Doğduğum mevsim. YAZZZZ :)

Veeee hakkımda 11 gerçek :)
(Daha önce 22 gerçeği söylediğim için seçenekler azalıyor, gereksiz ayrıntılara da girebilirim kusura bakmayınız :D )

* Hala işsizim :)
* Aşırı titiz olmasam da dolap ve çekmecelerim her zaman düzenlidir. Kıyafetlerim tür ve renklerine göre ayrılmış, çekmecelerim düzenleyicilerle bölünüp öyle dizilmiştir:)
* Bazen inanılmaz karamsarımdır.
* Saksı çiçeklerine ba-yı-lı-yo-rum. Ama evimiz çok güneş aldığı için çiçekler yanıp ölüyor :( Bu yüzden çiçek almıyorum.
* Çok sabırlı ve yapıcıyım.
* Uykuyu her şeyden çok severim :D
* Tarkan'a aşığım :) :P
* Boyum çok hızla uzadı ama ergenlikte birden durdu. Ortaokulda okulun en uzunu benken şimdi en kısalardanım :D Olsun "bodur tavuk her daim piliçtir" diyerek kendimi avutuyorum :)
* Çok sinirlenince kindar olabiliyorum.
* Kardeşime, kimseye olmadığım kadar hoşgörülüyüm.
* Babamı annemden çok seviyorum :)





2 Şubat 2013 Cumartesi

♥ 14 Şubat Sürprizleri ♥

Bu 14 Şubat olayını biraz abartmış olabilirim kabul ediyorum, ama sadece birazcık :) Hem ben yengeç kadınıyım ne yapabilirim ki :) :) Sürprizlere devammm :)



"Analar ne romantikler doğuruyor beee" dedirtecek bir resimle başlayalım:) O gün evde olacaksanız tam size göre bir sürpriz. İhtiyacınız olanlar; 
*Kırmızı mumlar (ne kadar çok olursa o kadar iyi :) )
*Harf şeklinde straforlar (Mesajınızı yazabilecek kadar)
*Kuru gül yaprakları
*Kalpli balonlar :)
*Resimde göremesem de bir şişe kırmızı şarap 


Uçmayı göze alarak karşıma bu şekilde çıkan erkekle direkt evlenirim :) :) :) :D
(Hep kızlara fikir verdim, bu fikir de erkeklere :) )




14 Şubatta sevdiğinizin yanında olamayacaksanız hediyenizi koyduğunuz koliyi kalplerle doldurun. Kalplere notlarınızı da yazabilirsiniz ;) (Hediye kutuları için de geçerli tabi)


Aşkınızı şirin karikatürlerle anlatmak istemez misiniz?  Çiziminiz iyiyse kendiniz elle çizebileceğiniz gibi buradan da kitabınızı oluşturabilirsiniz. 

Şimdilik bu kadar :) Sevgiyle kalın

Mini Alışverişim :)

Bugün askerdeki erkek arkadaşıma göndermek için ufak tefek şeyler alma niyetiyle alışverişe çıktım. Sonuç: bir adet bot ve Watsons nimetleri :) Neyse artık sevdiceğime de bir daha ki çıktığımda alırım :) :)



*Glis Ultimate Repair Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi: Yazısı için tık tık :) Biter bitmez hemen yenisini aldım. Çok seviyorum

*Gliss Satin Relax Sıvı Saç Kremi: Buradaki "Bitenler" yazımda kendisinden biraz bahsetmiştim. Çok sevdiğim ve bittikçe tekrar tekrar aldığım bir ürün. Bununla ilgili detaylı bir post yapmalıyım hatta :)

* Gliss Ultimate Repair Sıvı Saç Kremi: Gliss ürünlerinde 3 Al 2 Öde kampanyası vardı. Bu nedenle diğer ürünleri alınca 1 ürün daha seçmem gerekti. Gliss'in şampuanlarını kullanmadığım, maskem henüz bitmediği ve bu serinin spreyini çok çok sevdiğim için bu ürünü denemeye karar verdim. Denedikten sonra yorumlarımı paylaşacağım :) Bakalım Satin Relax kadar başarılı mı?

* Palette Deluxe 6.0 Koyu Kumral: Bu boyanın daha önce 4.0 Kahve'sini kullandım, kumralı ilk defa deneyeceğim ama beni yanıltmayacağına eminim. Kahveyl ilk boyadığımda rengi çok çok koyu olsa da 2 yıkamada ürün kutusundaki renge dönmüştü. Saçlarımı yıpratmadı, matlaştırmadı. İçinden çıkan bakım yağı zaten mükemmel, saçlarımı yumuşacık yaptı. Geçen hafta arkadaşım "Boyalı olduğu halde saçların çok parlak." diyerek gönlümü fethetti :) Bu iltifatı  bakım yağına borçlu olduğumu düşünüyorum. 

Mini not : Buradaki alışverişimde Palette Natural Colors almıştım fakat kutunun içindeki boyanın 3.0 numara olduğunu görünce boyamadan geri verdim. Siz siz olun boyanızı kullanmadan önce numarasına bakın. Arada böyle yanlışlıklar oluyormuş ;)

* Duru Shine İnci: Kokusuna öldüğüm 2. duş jeli :) (1. Duru Gourmet Vişneli Turta :P )

* Watsons Islak Mendil: Parfümü çok çok ağır olan ıslak mendilleri sevmiyorum. Kokusu hafif şeftali kokusunu andırdığı için bu mendilleri çok seviyorum ve Watsons'a gittikçe alıyorum:)


* Bambi Bootie: Pasajın önünden geçerken iç sesimi dinleyerek içeri daldım ve vitrinde bu şirineyle göz göze geldim :) Daha önce de bu tarz bir bootie beğenmiştim fakat fiyatı yüksek olunca indirime gireceğini düşünerek almamıştım. Fiyatı görünce hemen bağrıma basarak kasaya yöneldim ve iradem için kendimi tebrik ettim:) I  Booties

Yazıyı bitirirken resimler için özür diliyorum:( Telefonumu geçen hafta kırdığım için görüntüler istediğim gibi değil malesef :/

Sevgilerrr 

31 Ocak 2013 Perşembe

Çekiliş Varrrr ;)



Makyajblogu'nun çekilişine katılmak ister misinizzz? O zaman buyrunnn tık tıkk


Limon kabuğunun 14 Şubat çekilişine katılmak içinnn tık tıkk ;)