14 Ocak 2013 Pazartesi

Minicik Alışverişim :)


İlk defa Watsons ve Gratis'e girince kendimi kaybetmedim, ne bulursam sepete atmadım :) Bunlardan önce giyim mağazalarına uğradığım için asıl yağmayı oralarda yaptım çünkü. Buralardan sadece ihtiyacım olan şeyleri alıp çıktım ;)



Çantamın olmazsa olmazı mini kağıt mendiller Watsons'a her uğradığımda ilk aldığım ürün olur. Şipşirin paketleri nedeniyle uzun süre kullanmaya kıyamasam da bunlardan başka mendil almıyorum artık :)



Çantamın diğer olmazsa olmazı diş fırçası ve diş macunudur. Minik fırçamı uzun süredir kullanıyordum bu nedenle artık değişmesi gerekiyordu. Severek kullandığım Signal White Now'un seyahat boyunu görünce tereddüt etmeden alıp sepete yolladım :)



Bu hafta saçlarımı boyayacağım ve bu nedenle de çıkmışken saç boyası da alayım dedim. Aklımda L'oreal ve Palette vardı, Palette Natural'in kampanyalı olduğunu görünce onu denemeye karar verdim.Saçlarım uzun olduğu için tek kutu yetmiyor, bu ikili benim için süper oldu :) Saçlarımı boyadıktan sonra boyayla ilgili yorumlarımı paylaşacağım ;)

Son olarak boya setimin fırçası kırıldığı için bir de fırça aldım. Böylelikle bir alışveriş macerası daha mağazada rehin kalmadan atlatılmış olur.En kötü günümüz böyle olsun :) :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler :)