7 Ocak 2013 Pazartesi

L'oreal Triple Active Day Multi-Protection Moisturises


Çok çok sevdiğim, dönem dönem farklı nemlendirici arayışlarına girsem de hüsran yaşayıp kendisine geri döndüğüm bir üründen bahsedeceğim. :) Aslında bunun yanında L'oreal Triple Active Day Dry And Sensitive Skin kremini de kullanıyorum ama ikisi arasında pek de fark göremedim ben. Öncelikle benim cildim karma, T bölgem yağlı. Sivilce,akne ve siyah nokta problemim yok. Yani nemlendiriciden beklediğim sadece nemlendirmesi.Beklentilerinize göre ürün kullanmanızda fayda var ;)
Ürünü incelemeye başlayalım:


Nemlendirmesi gerçekten çok çok başarılı.
Yapısı fazla yoğun değil. Bu nedenle yaz kış severek kullanıyorum. Yazın terleyince vıcık vıcık bir görüntüye yol açmıyor.
Cilt tarafından hemen emiliyor ve yağlı hissi vermiyor.
Parlama yapmıyor. Taze, canlı bir görüntü veriyor.
Kokusu çok hafif ve güzel.
Bende, kardeşimde ve annemde sivilcelenme yapmadı. (Ciltten cilde fark edebilir.)
Henüz yaşım genç olduğu için gece kremi kullanmayı tercih etmiyorum. Onun yerine ara sıra yatmadan önce temizlediğim yüzüme bu kremi sürüyorum.



Her güzelin bir kusuru vardır, bu ürünün kusuru da kavanozda bulunması. Tüpte bulunanı internette görmüştüm fakat mağazalarda malesef bulamadım. Hijyen sağlamak açısından kremimden kimseye kullandırmamaya çalışıyorum.(kardeşime yenisini aldım benim kremimden uzak durması içi :) ) Ayrıca ellerimi yıkamadan KESİNLİKLE ürünü kullanmıyorum.

Sevgilerr

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler :)