10 Ocak 2013 Perşembe

Gliss Ultimate Repair Saç Bakım Maskesi

Şuana kadar onlarca saç maskesi denemişimdir fakat benim için saç kreminden öteye geçebilen tek maske oldu, o da Gliss Ultimate Repair. 

İlk başta korkarak aldım çünkü Gliss ürünlerinin saç döktüğünü duymuştum. Gerçi sıvı saç kremiyle serumunu da kullanıyordum ve dökülme yapmamıştı ama yine de önyargılı yaklaştım ürüne. Uzun uzun düşündükten sonra sepete atıverdim. Eve gelince de ilk iş olarak denemeye karar verdim. Sonuç muhteşem. :) 

Yumuşacık, pürüzsüz, taraktan kayan, toka bile tutmayan saçlara sahibim artık :) Bunların yanında kokusu çok güzel, diğer maskeler gibi katı bir kıvamı yok ve saçtan kolay temizleniyor. (Watsons maske gibi su faturamızı kabartmadı :) ) 

Ürün resimde görüldüğü gibi çok hafif bir krem kıvamında. Duşun sonlarına doğru temizlenip suyu biraz alınmış saçınıza yeterli miktarda maskeyi uygulayın ve bir süre bekleyin. (10 dakika bekliyorum ben genelde) Ilık suyla durulayın. İşte bu kadar ;)


2 yorum:

Adsız dedi ki...

canım bu ultimate repair ın maskesimi mı yumuşatıyor yoksa total repair ın maskesimi hangisi daha çok yumuşaklık veriyor? :)

ayşe dedi ki...

deneyeceğim bi ürün :)

Yorum Gönder

Teşekkürler :)