30 Ocak 2013 Çarşamba

Gliss Ultimade Repair Çift Fazlı Ekstra Hasar Onarım Spreyi



Yeni "bitenler" postu için resim çekerken bu ürün hemen gözüme çarptı. Kendisiyle aşk yaşadığım, istisnasız her duştan sonra kullandığım ve 5. şişesini bitenler postundan sonra atacağım bu üründen biraz bahsetmek istiyorum:) 

Ürün, kendisinden hiç beklemediğim bir performans gösterdi benim için. Sıvı saç kreminden öteye geçemeyeceğini düşündüğüm bu sprey hem boyalı ve kuru saçlarımın kolay taranmasını, hem parlak görünmesini (boyadan dolayı matlaşma vardı malesef) hem de uçlarını koruyarak kırılmamasını sağladı. Maskesini de kullandığım bu ürün ve bu serum sayesinde "kırıkları aldırma" ifadesi benim için bitti :)

Duştan sonra havluyla fazla suyunu aldığım saçlarımın uçlarına 2-3 fıs püskürtüp havluyu kafama sarıp tamamen kurumasını bekliyorum. (saç kurutma makinesi kullanmıyorum artık) Kokusuna da ba-yı-lı-yo-rum:)  Bu tarz bir ürün arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim;)

Sevgiler♥♥♥

6 yorum:

Diloşş dedi ki...

Bunu bende kullaniyorum ve cokk memnunumm

O Benim Dünyam dedi ki...

Eğer denemediyseniz maskesini de denemenizi öneririm ;)

Adsız dedi ki...

bende kullanıyorum ama daha bi faydasını göremedim ne kadar zamandır kullanıyorsunuz

Adsız dedi ki...

bende bu ürünü kullanıyorum şampuanınıda kullanıyorum bide saç bakım maskesinide bugün yarın temin edicem:) bana kalırsa kırıkları onarıyor bu seri doğrudur. ama saçlarım keçe gibi kabarık sert ve görüntüsüde sert bi izleim bırakıyo. şampuanını denedim sadece şampuanla yumuşacık oluyodu saçım taki 1 hafta geçene kadar(her gün yıkanırım). sonra bu ürünü kullandım bu aksine daha çok sertleştirdi saçımı kırıkları onardı, ama keçe saçıma bi fayda etmedi. ne kullanırsam kullanım sert kabarık tel tel saçlarım oluyo hiç bi şekilde yumuşak bi görüntüsü olmuyor yumuşamıyor saçlar :(:(:( çok konuştum ama napim doldum bu konuda:)

Adsız dedi ki...

bana önerebileceği bi ürün varmı bu konuda canım?

Adsız dedi ki...

bide aklıma gelmişken ultimate repair ın sıvı saç kremi var yani spreyi oda yapış yapış yaptı saçımı ne kullanırsam saçıma iyi gelmiyor sert sert seerrt hep sert oluyor:(

Yorum Gönder

Teşekkürler :)