28 Ocak 2013 Pazartesi

14 Şubat Hediye Seçenekleri Part 1 :)



14 Şubat'a sayılı günler kaldı. Şuanda kafalarda gezinen konuşma balonlarını görür gibiyim :) 

"Bu sene ne yapsam acaba?"  
"Sevgilime ne hediye alsam?" 
 "Ama geçen senelerden daha güzel bir fikir olmalı." 
"Yaa sihirli kupanın modası geçti artık."
"Ben 14 Şubat'a karşıyım ama sevgilim hediye bekler şimdi."

 14 Şubat'ın ticari bir oyun olduğunun ben de farkındayım. Güllerin 5 katı fiyata satılması, cafelerin restoranların uçuk kaçık fiyatlarla menüler çıkarması, kızları alışveriş çılgınlığının kölesi yapmak için vitrinlerin KIRMIZI, KALPLİ ve pahalı ürünlerle donatılması vs vs vs. Bunların hepsi bunun bir parçası. Ama şahsen bütün özel günleri olduğu gibi bu günü de seviyorum ben. Kendinizi kandırmayın lütfen siz de seviyorsunuz, biz kızlar hediyenin ve özel günlerin her türlüsüne bayılırız:) Amaç dünyanın parasını bayılıp hediyeler almak, 5 yıldızlı otele yemeğe gitmek değil bana göre. Amaç "Seni seviyorum, sadece bugün değil her gün seviyorum ve bu gün BAHANESİYLE sana ufak bir jest yapmak istedim" demek.

Ve işte sevdiğinize yapabileceğiniz ufak tefek jestler ;)


Evde kendiniz hazırlayıp şeker hamuruyla süslediğiniz şirin kurabiyeler hem günün anlam ve önemine (!) uyar hem de erkeğin kalbine giden yolun nereden geçtiği malum :) :)


Şık bir sofra, mumlar, romantik bir müzik, belki bir şişe şarap ;)


Birlikte çektirdiğiniz fotoğraflarınızdan böyle şık bir dekor yapabilirsiniz ;) (Fotoğraf yerine renkli post-it'ler de kullanılabilir.Tabi üzerine neler yazacağınız tamamen hayal gücünüze kalmış)


Sevgilinizin kapıdan eve girdiği anda bu manzarayla karşılaştığını düşünün :) "Erkekler romantizm sevmez" lafı kesinlikle YALAN. Erkekler kalpli yastık sevmez, peluş ayıcık sevmez ama romantizm sever ;) 


Kalbe giden bir yol daha ;)


3-5 tanecik mumla sıradan bir anınıza renk katabilirsiniz. 


Sevgilinize olan duygularınızı yazdığınız minik kalpçikler düşük maliyetli güzel bir hediye olabilir.:)


Mutluluğunuza mutluluk katmak için bir kutu çikolata. Serotonin etkileri tartışılmaz ;)


Sevgilinize mektup yazın. Ama mail değil, SMS de değil bilhassa MEKTUP. Kendi el yazınızla. Hatta çiziminiz iyiyse bir şeyler de çizebilirsiniz. En odun erkeğin bile hoşuna gittiği test edildi onaylandı :)


İhtiycımız olan güzel bir DVD, biraz mısır patlağı ve bir adet battaniye. :)

---------------------------------

"Ben öyle sofrayla mektupla falan uğraşmak istemiyorum, hediyemi satın alacağım" diyenlere ilerleyen günlerde hediye önerileri gelecek, takipte kalınız lütfenn ;)

0 yorum:

Yorum Gönder

Teşekkürler :)